ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Καλάθι Αγορών
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να καταστήσει την περιήγηση όσο το δυνατόν πιο λειτουργική και για να συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της. Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τα cookies μας.

Τρόποι Αποστολής

Το κατάστημά μας συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER και η παραγγελία σας θα αποσταλεί στον χώρο όπου εσείς επιθυμείτε.

Το κόστος μεταφοράς είναι 4(€) ευρώ σε όλη την Ελλάδα για βάρος έως 2 κιλά

Η επεξεργασία των παραγγελιών, η συλλογή των προϊόντων και οι αποστολές γίνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) κατά τις εργάσιμες ώρες (9:00-17:00). Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τις επίσημες αργίες, τις ημέρες  κατά τις οποίες η αποθήκη μας είναι κλειστή λόγω της ετήσιας απογραφής, καθώς και τα Σαββατοκύριακα.

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται με courier ή μεταφορική εταιρία ανάλογα το βάρος και των όγκο των εμπορευμάτων.

Όλες οι λευκές συσκευές αποστέλλονται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρία.

Αναλόγως το βάρος, τον όγκο και τον τόπο αποστολής των προϊόντων, ενδέχεται να υπάρξουν επιπρόσθετες χρεώσεις. Η αποστολή θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης και κοινής αποδοχής με τον πελάτη.

Η μεταφορά των προϊόντων γίνεται με την αποστολή τους στην είσοδο της διεύθυνσης του παραλήπτη.


ΠΡΟΪΟΝΤΑ "ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ"

Εάν η κατάσταση παραγγελίας του προϊόντος είναι "ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ", θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος. Ο χρόνος παράδοσης τέτοιων παραγγελιών ορίζεται κατά προσέγγιση έως 30 ημέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προμηθευτών μας.


ΠΡΟΪΟΝΤΑ "ΠΑΡΑΔΟΣΗ 4-10 ΗΜΕΡΕΣ"

Εάν η κατάσταση παραγγελίας του προϊόντος είναι "ΠΑΡΑΔΟΣΗ 4-10 ΗΜΕΡΕΣ", η παραγγελία σας θα αποσταλεί σε διάστημα 4-10 εργάσιμων ημερών. 


ΠΡΟΪΟΝΤΑ "ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ"

Εάν η κατάσταση παραγγελίας του προϊόντος είναι "ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ", η παραγγελία σας θα αποσταλεί σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών